Novinky
Myslete v Klidu na jiné věci ;-)

Opět na čepu Sváteční polotmavý ležák ze Cvikova

Opět máme na čepu sváteční polotmavý ležák, ktery se vaří ze tří druhů sladů - plzeňského, bavorského a karamelového, klasickou dvourmutovou technologií. Každý ze sladů předává pivu něco jiného. Plzeňský slad tvoří základní chuťovou osnovu, bavorský zvyšuje vnímání plnosti piva a slad karamelový dokresluje příjemně hořkou chuť vícestupňového polotmavého piva. Jemná hořkost dává vyniknout sladovým tónům piva. Pivo kvasí spodním kvašením v otevřené spilce při teplotě 13,5 °C, následuje dlouhé zrání v ležáckém tanku při 2°C.Při správném natočení je pivo pokryto vysokou pěnou se slabým karamelovým nádechem, zaujme i svojí jantarovou barvou.

Krásné Vánoce

Za všechny tady v Klidu po práci Vám chceme popřát krásné Vánoce a Nový rok a hlavně ten klid :-)

Jinak my si Svátky také chceme užít a budeme mít od 23.12 2017 do 1.1 2018 zavřeno.

Těšíme se na vás v novém roce.

Váš Klid po práci

V Pátek 24.11 přijďte na rybí polévku, smaženého kapra a náš bramborový salát!

Nově máme na čepu sváteční polotmavý ležák, ktery se vaří ze tří druhů sladů - plzeňského, bavorského a karamelového, klasickou dvourmutovou technologií. Každý ze sladů předává pivu něco jiného. Plzeňský slad tvoří základní chuťovou osnovu, bavorský zvyšuje vnímání plnosti piva a slad karamelový dokresluje příjemně hořkou chuť vícestupňového...

K příležitosti výročí 560 let od založení pivovaru Hubertus byl vytvořen nový hořký ležák L. P. 1457, jehož receptura vychází z tradičních postupů vaření piva v Kácově. Pivo se vyznačuje především intenzivnější hořkostí a chmelovou vůní, kterých jsme dosáhli zvýšením dávky chmele při druhém a třetím chmelení. Zvýšenou dávkou chmelů Žatecký poloraný...

Již delší dobu Vám nabízíme čerstvě praženou kávu z malé pražírny Šarlot. Kávu objednáváme dvakrát týdně v malých baleních a meleme ji před každým vařením, proto je vždy čerstvá. Na tento týden pro Vás máme Brazilskou Cerrado Dulce (Arabica) a rádi Vám ji uvaříme i s sebou!!! CERRADO DULCE má velmi malou kyselost, vulkanickou pěnu, výbornou hutnost...

Dnes jsme pro Vás narazili vedle Kácovské 10° také polotmavý Hubertus také z pivovaru na řece Sázavě. Kácovský pivovar patří mezi klasické pivovary, které vaří pivo z českého sladu, žateckého chmele a pramenité čisté vody, dvourmutovým způsobem vaření s hlavním kvašením na spilce a dokvášením v ležáckých sklepích.

ECO krabičky

22.11.2016

Uvědomujeme si odpovědnost k životnímu prostředí a od úterý 22.11.2016 přechazíme u jídel s sebou na boxy z třtinového papíru, které jsou 100% biologicky rozložitelné a kompostovatelné ;-)